Gerard Gelosauri PDF

El libro Gerard Gelosauri en formato PDF. El libro Gerard Gelosauri en formato MOBI. El libro Gerard Gelosauri en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Brian Moses, Mike Gordon. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Gerard Gelosauri Image
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,75 MB
ISBN
9788448931285

DESCRIPCIÓN

En Gerard té gelosia de tot i de tothom: del seu germà, que sempre guanya en els jocs; dels seus amics, perquè tenen brontobicis… A més a més, no pot gaudir del que té i això fa que se senti molt malament. Quan deixarà en Gerard de tenir tanta gelosia dels altres?
DESCARGAR LEER EN LINEA

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook GERARD GELOSAURI y del autor Brian moses. También podrás acceder al enlace para comprar el libro GERARD GELOSAURI y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

"Gerard Gelosauri", Brian Moses, Ed. Barcanova (+4 anys): ... Quan deixarà Gerard de sentir gelosia dels altres? Una col·lecció que tracta de forma divertida i despreocupada d'analitzar diferents sentiments i actituds que els nens i les nenes han d'aprendre a superar.

LIBROS RELACIONADOS